برگزاری اولین جلسه سند ملی امنیت غذایی،تغذیه و ایمنی غذا در اداره کل استاندارد استان فارس
برگزاری اولین جلسه سند ملی امنیت غذایی،تغذیه و ایمنی غذا در اداره کل استاندارد استان فارس
اولین جلسه سند ملی امنیت غذایی،تغذیه و ایمنی غذا با حضور مدیرکل ، معاونین اداره کل استاندارد استان فارس ودیگر مسئولان و کارشناسان دستگاه ذیربط به منظور بررسی تأمین امنیت غذایی، ارتقای وضعیت تغذیه‌ای و اطمینان از ایمنی غذا در استان درسالن اجتماعات اداره کل برگزار گردید.

به گزارش موج فارس؛علی عزیزی مدیرکل استاندارد استان فارس با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و سلامت تغذیه‌ای برای جامعه، گفت: امنیت غذایی یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار است ،امنیت غذایی زیربنای امنیت اقتصادی اجتماعی فرهنگی و سیاسی است و از وجوه مهم امنیت ملی کشور است و زمانی محقق می شود که همه مردم همواره به غذای کافی سالم و مغذی برای برخورداری از یک زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند.بدیهی است ناپایداری در دسترسی به غذا و کاهش کیفیت آن می تواند پیامدهای گسترده برای جامعه در پی داشته و سلامت عمومی با تهدیدهای جدی روبه‌رو خواهد شد.
در ادامه جلسه کارشناسان و متخصصان با تحلیل و بررسی شرایط کنونی استان در زمینه تولید، توزیع و مصرف غذا، به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. هدف اصلی این سند، پیشبرد اهداف توسعه پایدار و مقابله با چالش‌های موجود در حوزه امنیت غذایی و تغذیه‌ای در استان است.در این این جلسه ضمن مرور جزء به جزء شیوه نامه مزبور ،به اهداف کلی این سند اشاره شد و مورد بحث قرار گرفت. فعال کردن کارتابل تدوین دستگاه های مرتبط،مشارکت و هم افزایی در بحث ترویج و نشر مطالب مرتبط با امنیت غذا و تغذیه، همکاری در استاندارد سازی فراورده خرما با توجه به مشکلات موجود در استان و کمبود زیرساخت ها ،تلاش در ترویج فرهنگ مصرف نان کامل و… از مباحث مطرح شده در این کمیته بود.در پایان مقرر گردید اعضا ضمن معرفی نماینده ثابت مطابق شیوه نامه در جلسات حضور فعال داشته باشند.